Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Deurne

Syndicus Service is de keuze regio Deurne. Syndicus Service is het loket voor beheer van uw gebouw en staat garant voor een precieze opvolging en een juiste, zorgvuldige communicatie. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen. Zo weet u perfect waar uw betalingen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze expertises.

Hoe maken wij het onderscheid

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met verkoop en vastgoedbemiddeling. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. In veel gevallen is dit het geval in een appartementsblok. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanstellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service