Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Deurne

Syndicus Service is uw beste optie voor beheer van gemeenschappelijke delen regio Deurne. Wij zijn uw loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een precieze opvolging en een correcte, stipte communicatie. Wij dragen transparantie en heldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Wat maakt ons uniek

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een groot verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve service op maat kunnen bieden. Met behulp van de unieke software maken onze experts met zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in de ploeg kan Syndicus Service bogen op een grondige notariële en juridische stielkennis die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met meerdere kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. De syndicus is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service