Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Deurne

Syndicus Service: Een uitmuntende keuze voor beheer in de buurt van Deurne. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat voor een nette, accurate communicatie en nauwkeurige opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en duidelijke tarieven en afspraken. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten met grote zorg en precisie een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van profielen in ons team kan Syndicus Service bogen op een grondige juridische en notariële kennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service