Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schoten

Syndicus Service is de optie voor beheer van appartementsgebouwen in de omgeving van Schoten. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een correcte, plichtsgetrouwe communicatie. Heldere prijzen en afspraken zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software maken onze medewerkers efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Voor onroerend goed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service