Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schoten

De perfecte keuze voorbeheer van gebouwen in de omgeving van Schoten: Syndicus Service. Wij zijn uw loket voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een consequente opvolging en een nette, stipte communicatie. Duidelijke afspraken en tarieven zijn van groot belang voor Syndicus Service. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor syndici maken onze mensen met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in het team kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) gewerkt. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service