Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schoten

Een eersteklas optie regio Schoten: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een correcte, stipte communicatie en grondige opvolging. Glasheldere prijzen en afspraken zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze medewerkers met grote zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in ons team kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service