Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Niel

Syndicus Service is uw beste optie voor beheer van appartementsgebouwen in de omgeving van Niel. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat voor een nette, zorgvuldige communicatie en nauwgezette opvolging. Wij staan voor transparantie en glasheldere afspraken en prijzen. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Wat maakt ons bijzonder

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet doen aan vastgoedbemiddeling en verkoop. Om die reden kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig als er in een gebouw met meerdere aparte woonunits, meerdere eigenaars zijn. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service