Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Niel

Syndicus Service is de beste optie regio Niel. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een keurige, minutieuze communicatie en grondige opvolging. Wij staan voor transparantie en glasheldere prijzen en afspraken. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak.

Hoe verschillen wij

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een belangrijk verschil met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Met behulp van de unieke software maken onze specialisten vakkundig en snel een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in het team kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële kennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder andere de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, juridische, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service