Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Lier

Syndicus Service: Een voortreffelijke keuze voorbeheer regio Lier. Wij zijn uw loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een consequente opvolging en een correcte, minutieuze communicatie. Wij staan voor transparantie en heldere afspraken en prijzen. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze specialiteiten.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is wettelijk verplicht als er in een gebouw met verschillende wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn volgens de wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service