Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Lier

Syndicus Service: Een uitmuntende optie voorbeheer bij Lier. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw en staat voor een nauwgezette opvolging en een nette, plichtsgetrouwe communicatie. Begrijpelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor ons. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze expertises.

Wat maakt ons uniek

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor syndici maken onze mensen efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in de ploeg kunnen wij bogen op een grondige notariële en juridische kennis die wij graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. Eén van de hoofdtaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, juridische, technische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service