Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Baarle-Hertog

Syndicus Service is uw optie nabij Baarle-Hertog. Wij zijn het loket voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een toegewijde opvolging en een keurige, punctuele communicatie. Wij staan voor transparantie en glasheldere prijzen en afspraken. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Hoe maken wij het verschil

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service