Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Baarle-Hertog

Syndicus Service is uw beste optie voor beheer bij Baarle-Hertog. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een juiste, accurate communicatie. Syndicus Service draagt transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze expertises.

Hoe verschillen wij

In contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service