Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zwijndrecht

Syndicus Service is de keuze regio Zwijndrecht. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat garant voor een nette, zorgvuldige communicatie en nauwkeurige opvolging. Wij staan voor transparantie en duidelijke prijzen en afspraken. Zo weet u exact waar uw bijdragen naar toe gaan.

Zowel administratief, financieel en technisch beheer behoort tot onze expertises.

Hoe verschilt Syndicus Service

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software maken onze mensen snel en efficiënt een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in onze ploeg kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële kennis die wij maar al te graag gebruiken om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Hij/zij is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service