Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zwijndrecht

De juiste keuze in de buurt van Zwijndrecht: Syndicus Service. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een onberispelijke, zorgvuldige communicatie en precieze opvolging. Wij staan voor transparantie en duidelijke tarieven en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel en technisch beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze mensen met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in het team kunnen wij bogen op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is wettelijk verplicht wanneer er in een gebouw met verschillende wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanstellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service