Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Vorselaar

Syndicus Service is uw beste optie in de buurt van Vorselaar. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een nauwkeurige opvolging en een keurige, stipte communicatie. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe maken wij het verschil

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze experts met grote zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in de ploeg kan Syndicus Service bogen op een grondige juridische en notariële stielkennis die wij graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

Voor vastgoed met meerdere kavels en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service