Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Vorselaar

Syndicus Service: Een sublieme keuze voorbeheer van appartementsgebouwen nabij Vorselaar. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een juiste, stipte communicatie en precieze opvolging. Wij staan voor transparantie en heldere afspraken en prijzen. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze mensen vlot en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in het team kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële kennis die wij graag aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. De syndicus is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service