Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Job-in-t’-Goor

Syndicus Service is uw keuze bij Sint-Job-in-t’-Goor. Wij zijn uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een keurige, accurate communicatie en toegewijde opvolging. Heldere afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze expertises.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van profielen in het team kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische kennis die wij met passie aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service