Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Job-in-t’-Goor

Syndicus Service is uw beste optie bij Sint-Job-in-t’-Goor. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een keurige, accurate communicatie en nauwgezette opvolging. Heldere afspraken en prijzen zijn van groot belang voor ons. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In contrast met de meeste syndici houden wij ons slechts bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Hierdoor kunt u ten volle rekenen op een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

vastgoedbeheerders
lijst van syndici
Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

 

Syndicus Service