Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wommelgem

Syndicus Service: Een uitstekende keuze voorgebouwenbeheer regio Wommelgem. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat voor een juiste, minutieuze communicatie en consequente opvolging. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch en administratief vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening kunnen aanbieden. Met behulp van de gespecialiseerde programma’s maken onze specialisten met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in het team kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) gewerkt. In appartementsblokken is dit uiteraard meestal van toepassing. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn bij wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service