Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wommelgem

Syndicus Service: De meest voor de hand liggende optie voorbeheer in de omgeving van Wommelgem. Syndicus Service is het loket voor het beheer van uw gebouw en staat voor een nauwkeurige opvolging en een nette, minutieuze communicatie. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Hoe verschillen wij

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze mensen met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in het team kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële kennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Bij een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn bij wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service