Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Herentals

Syndicus Service is de optie voor beheer van gebouwen bij Herentals. Wij zijn uw loket voor beheer van uw mede-eigendom en staat voor een keurige, plichtsgetrouwe communicatie en precieze opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel en technisch beheer zijn onze expertises.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een groot verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor vastgoedbeheerders maken onze medewerkers met zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij prat gaan op een grondige notariële en juridische stielkennis die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

Vanaf het moment dat er in een gebouw met meerdere wooneenheden sprake is van meerdere eigenaars, is er een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. In appartementsblokken is dit uiteraard meestal van toepassing. Eigenaars van een gebouw met verschillende wooncompartimenten zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service