Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Herentals

Syndicus Service is uw optie voor beheer van mede-eigendom in de buurt van Herentals. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een nauwkeurige opvolging en een onberispelijke, minutieuze communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en duidelijke prijzen en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch en administratief vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze specialisten met grote zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in ons team kunnen wij prat gaan op een grondige notariële en juridische knowhow die wij graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met meerdere kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service