Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hove

Syndicus Service is uw keuze voor beheer van gebouwen bij Hove. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat voor een juiste, plichtsgetrouwe communicatie en grondige opvolging. Begrijpelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar uw bijdragen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor syndici maken onze experts met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in de ploeg kan Syndicus Service bogen op een grondige juridische en notariële stielkennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

 

Syndicus Service