Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hove

Syndicus Service: De eersteklas keuze voorgebouwenbeheer in de omgeving van Hove. Syndicus Service is het loket voor beheer van uw gebouw en staat garant voor een toegewijde opvolging en een nette, accurate communicatie. Syndicus Service draagt transparantie en duidelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe verschillen wij

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze medewerkers met zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in het team kunnen wij bogen op een grondige notariële en juridische knowhow die wij met passie gebruiken om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service