Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wuustwezel

Een uitstekende keuze voorbeheer van gebouwen in de buurt van Wuustwezel: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een toegewijde opvolging en een onberispelijke, plichtsgetrouwe communicatie. Begrijpelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Daardoor kunt u rekenen op een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service