Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wuustwezel

Syndicus Service is uw keuze regio Wuustwezel. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat garant voor een nette, secure communicatie en grondige opvolging. Glasheldere afspraken en prijzen zijn erg belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Met behulp van de unieke software maken onze medewerkers efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in het team kunnen wij bogen op een grondige notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service