Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wuustwezel

Syndicus Service is de optie voor beheer regio Wuustwezel. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat voor een consequente opvolging en een juiste, plichtsgetrouwe communicatie. Begrijpelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak na.

Hoe maken wij het verschil

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software voor vastgoedbeheerders maken onze medewerkers vlot en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in ons team kunnen wij bogen op een uitgebreide notariële en juridische kennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service