Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Merksplas

Syndicus Service: De voor de hand liggende keuze voorbeheer regio Merksplas. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat garant voor een onberispelijke, stipte communicatie en grondige opvolging. Glasheldere afspraken en tarieven zijn van groot belang voor ons. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Hoe verschilt Syndicus Service

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met verkopen en verhuren. Hierdoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de hoofdtaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service