Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Merksplas

Syndicus Service is de optie in de omgeving van Merksplas. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een nette, secure communicatie en nauwkeurige opvolging. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Zo weet u exact waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch en administratief vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke software maken onze medewerkers met zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële kennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

Zodra er in een gebouw met meerdere wooneenheden sprake is van meerdere eigenaars, is er een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. Een appartementsblok is hier een goed voorbeeld van. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanduiden.

 

Syndicus Service