Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Borsbeek

Syndicus Service is uw optie in de buurt van Borsbeek. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een nette, punctuele communicatie en grondige opvolging. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Wat maakt ons uniek

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze experts efficiënt en snel een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële knowhow die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Hij/zij is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service