Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Borsbeek

Syndicus Service is uw keuze nabij Borsbeek. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een correcte, minutieuze communicatie en consequente opvolging. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u exact waar uw bijdragen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software voor vastgoedbeheerders maken onze experts met grote zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in de ploeg kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële kennis die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met verschillende kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Eén van de hoofdtaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service