Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Oud-Turnhout

Syndicus Service is de optie in de omgeving van Oud-Turnhout. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat voor een consequente opvolging en een correcte, secure communicatie. Begrijpelijke tarieven en afspraken zijn van groot belang voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Hoe maken wij het verschil

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een groot verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde software maken onze specialisten efficiënt en snel een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in het team kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische stielkennis die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

Voor onroerend goed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Hij/zij is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service