Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Oud-Turnhout

Een goede optie voorbeheer regio Oud-Turnhout: Syndicus Service. Wij zijn het loket voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een juiste, secure communicatie en toegewijde opvolging. Duidelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze medewerkers vakkundig en snel een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van profielen in de ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide juridische en notariële knowhow die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

Van zodra er in een gebouw met meerdere wooneenheden sprake is van meerdere eigenaars, zal er een syndicus (ook syndic genoemd) aan te pas komen. In veel gevallen is dit het geval in een appartementsblok. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service