Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Rijkevorsel

Syndicus Service: Een uitmuntende keuze voorbeheer van gebouwen in de buurt van Rijkevorsel. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een correcte, punctuele communicatie en nauwgezette opvolging. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer behoort tot onze expertises.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot verschil met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke software maken onze medewerkers vakkundig en snel een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kunnen wij bogen op een grondige notariële en juridische kennis die wij graag gebruiken om uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er met een syndicus (ook syndic genoemd) gewerkt. Een appartementsblok is hier een goed voorbeeld van. De eigenaars van een gebouw met verschillende wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service