Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Rijkevorsel

Syndicus Service is de beste optie in de regio Rijkevorsel. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een correcte, minutieuze communicatie en nauwgezette opvolging. Duidelijke afspraken en prijzen zijn zeer belangrijk voor ons. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze mensen vakkundig en snel een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in ons team kunnen wij prat gaan op een grondige juridische en notariële stielkennis die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

Voor vastgoed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service