Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zoersel

Syndicus Service is de keuze voor beheer van gemeenschappelijke delen regio Zoersel. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een juiste, accurate communicatie en toegewijde opvolging. Heldere tarieven en afspraken zijn zeer belangrijk voor ons. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe verschilt Syndicus Service

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met verkopen en verhuren. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Voor vastgoed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Eén van de hoofdtaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service