Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zoersel

Een voortreffelijke keuze in de regio Zoersel: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een juiste, zorgvuldige communicatie en nauwgezette opvolging. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer behoort tot onze expertises.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij niet doen aan bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig wanneer er in een gebouw met verschillende woonunits, meerdere eigenaars zijn. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service