Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Turnhout

Syndicus Service is uw keuze in de omgeving van Turnhout. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een grondige opvolging en een keurige, zorgvuldige communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en heldere prijzen en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch en administratief vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Hierdoor kunt u ten volle rekenen op een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Voor onroerend goed met meerdere kavels en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. De syndicus is onder andere de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service