Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Turnhout

Syndicus Service is de optie bij Turnhout. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een correcte, zorgvuldige communicatie en nauwkeurige opvolging. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Zo weet u exact waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer zijn onze expertises.

Hoe verschilt Syndicus Service

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met verkoop en vastgoedbemiddeling. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is vereist wanneer er in een gebouw met verschillende woonunits, meerdere eigenaars zijn. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn volgens de wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service