Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Mortsel

Syndicus Service: Een uitmuntende keuze voorbeheer bij Mortsel. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een toegewijde opvolging en een juiste, accurate communicatie. Heldere prijzen en afspraken zijn zeer belangrijk voor ons. Zo weet u perfect waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen aanbieden. Met behulp van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze medewerkers met zorg en precisie een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in de ploeg kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële knowhow die wij graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere kavels en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. Hij/zij is onder andere de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service