Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Mortsel

De voor de hand liggende optie regio Mortsel: Syndicus Service. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een nauwgezette opvolging en een onberispelijke, stipte communicatie. Duidelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze mensen met zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in onze ploeg kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

Indien een onroerend goed meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. Een appartementsblok is hier een goed voorbeeld van. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn bij wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service