Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Dessel

De beste optie voorbeheer in de buurt van Dessel: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een toegewijde opvolging en een keurige, punctuele communicatie. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke software maken onze medewerkers snel en vakkundig een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële knowhow die wij graag gebruiken om uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Indien een onroerend goed meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. Eigenaars van een gebouw met meerdere wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service