Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Dessel

Syndicus Service: De juiste optie voorgebouwenbeheer bij Dessel. Syndicus Service is het loket voor beheer van uw mede-eigendom en staat voor een precieze opvolging en een correcte, punctuele communicatie. Wij dragen transparantie en heldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar uw bijdragen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe maken wij het onderscheid

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Om die reden kunt u rekenen op een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Als een onroerend goed meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In appartementsblokken is dit heel vaak van toepassing. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service