Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Brecht

Syndicus Service is uw beste optie voor beheer van gebouwen in de omgeving van Brecht. Syndicus Service is uw loket voor beheer van uw gebouw en staat garant voor een nauwgezette opvolging en een nette, plichtsgetrouwe communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en duidelijke afspraken en tarieven. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons uniek

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verhuur en verkoop. Daardoor bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Voor gebouwen met meerdere wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Hij/zij is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service