Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Brecht

Een uitstekende keuze voorgebouwenbeheer in de regio Brecht: Syndicus Service. Wij zijn uw loket voor het beheer van uw gebouw en staat voor een nette, stipte communicatie en toegewijde opvolging. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met verkopen en verhuren. Daardoor kunt u rekenen op een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service