Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Malle

Syndicus Service: Een goede optie voorbeheer van appartementsgebouwen bij Malle. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een keurige, accurate communicatie en grondige opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet doen aan verkopen en verhuren. Daardoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Bij een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service