Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Malle

Syndicus Service is uw beste optie voor beheer regio Malle. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat voor een grondige opvolging en een nette, plichtsgetrouwe communicatie. Wij staan voor transparantie en glasheldere prijzen en afspraken. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer zijn onze expertises.

Hoe maken wij het onderscheid

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met verhuren en verkopen. Om die reden bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig wanneer er in een gebouw met verschillende woonunits, meerdere eigenaars zijn. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service