Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Borgerhout

Syndicus Service is de optie regio Borgerhout. Syndicus Service is het loket voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een consequente opvolging en een juiste, stipte communicatie. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u exact waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet doen aan verhuren en verkopen. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

Voor gebouwen met verschillende kavels en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. De syndicus is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, juridische, technische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service