Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Borgerhout

Een sublieme optie voorgebouwenbeheer in de buurt van Borgerhout: Syndicus Service. Wij zijn het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw en staat voor een nauwgezette opvolging en een onberispelijke, plichtsgetrouwe communicatie. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer behoort tot onze expertises.

Hoe maken wij het verschil

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij niet doen aan vastgoedbemiddeling en verkoop. Om die reden bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

Zodra er in een gebouw met verschillende wooncompartimenten sprake is van meer dan één eigenaar, zal er een syndicus (ook syndic genoemd) aan te pas komen. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanduiden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service