Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Merksem

Een goede keuze voorbeheer nabij Merksem: Syndicus Service. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een consequente opvolging en een nette, secure communicatie. Glasheldere afspraken en prijzen zijn zeer belangrijk voor ons. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe maken wij het onderscheid

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet doen aan verkoop en vastgoedbemiddeling. Om die reden bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Wanneer een onroerend goed meerdere eigenaars en wooneenheden heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In appartementsblokken is dit heel vaak van toepassing. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanstellen.

 

Syndicus Service