Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Merksem

Een betrouwbare keuze regio Merksem: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een correcte, minutieuze communicatie en toegewijde opvolging. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer zijn onze expertises.

Hoe onderscheiden wij ons

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop. Daardoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. Eigenaars van een gebouw met meerdere wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service