Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Retie

Syndicus Service is uw keuze in de regio Retie. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een correcte, plichtsgetrouwe communicatie. Wij staan voor transparantie en heldere prijzen en afspraken. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer behoort tot onze expertises.

Hoe verschilt Syndicus Service

In tegenstelling tot andere syndici houden wij ons slechts bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet doen aan bemiddeling bij verkoop en verhuur. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Bij een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. In appartementsblokken is dit uiteraard meestal van toepassing. De eigenaars van een gebouw met verschillende wooncompartimenten zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service