Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Retie

Syndicus Service is de keuze voor gebouwenbeheer bij Retie. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat voor een grondige opvolging en een nette, zorgvuldige communicatie. Begrijpelijke tarieven en afspraken zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening kunnen bieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze experts vakkundig en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische knowhow die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

Bij een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service