Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Grobbendonk

Syndicus Service is uw optie regio Grobbendonk. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een onberispelijke, accurate communicatie en nauwgezette opvolging. Wij dragen transparantie en heldere afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Hoe maken wij het verschil

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een belangrijk verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze experts snel en efficiënt een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische kennis die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service