Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Grobbendonk

Syndicus Service: De meest voor de hand liggende keuze voorgebouwenbeheer in de buurt van Grobbendonk. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een toegewijde opvolging en een nette, minutieuze communicatie. Heldere tarieven en afspraken zijn van groot belang voor ons. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor syndici maken onze experts met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van profielen in de ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige juridische en notariële kennis die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service