Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Putte

Syndicus Service is uw keuze voor beheer van gebouwen bij Putte. Syndicus Service is uw loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een correcte, secure communicatie en nauwgezette opvolging. Wij staan voor transparantie en glasheldere prijzen en afspraken. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze mensen met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in de ploeg kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële knowhow die wij graag aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service