Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Putte

Syndicus Service is uw beste optie voor beheer van appartementsgebouwen nabij Putte. Wij zijn het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat voor een onberispelijke, zorgvuldige communicatie en consequente opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en begrijpelijke prijzen en afspraken. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze experts vakkundig en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in het team kan Syndicus Service bogen op een grondige notariële en juridische kennis die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service