Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Bonheiden

Syndicus Service is uw keuze in de buurt van Bonheiden. Wij zijn uw loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een juiste, plichtsgetrouwe communicatie en grondige opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een belangrijk onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen aanbieden. Met behulp van de gespecialiseerde programma’s maken onze specialisten vakkundig en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij met passie aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is vereist als er in een gebouw met meerdere aparte woonunits, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanduiden.

 

Syndicus Service