Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Bonheiden

Een goede optie nabij Bonheiden: Syndicus Service. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw en staat voor een precieze opvolging en een correcte, zorgvuldige communicatie. Duidelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en verkoop. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig als er in een gebouw met meerdere aparte woonunits, meerdere eigenaars zijn. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. De eigenaars van een gebouw met meerdere wooncompartimenten zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service