Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Ekeren

Syndicus Service is uw keuze in de regio Ekeren. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een precieze opvolging en een onberispelijke, punctuele communicatie. Begrijpelijke tarieven en afspraken zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons enkel bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet doen aan bemiddeling bij verkoop en verhuur. Daardoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, juridische, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service