Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Ekeren

Een sublieme keuze voorgebouwenbeheer in de omgeving van Ekeren: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een keurige, zorgvuldige communicatie en grondige opvolging. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe verschilt Syndicus Service

In tegenstelling tot andere syndici houden wij ons slechts bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is vereist wanneer er in een gebouw met verschillende wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service