Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Ekeren

Syndicus Service is de optie in de omgeving van Ekeren. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat voor een onberispelijke, plichtsgetrouwe communicatie en grondige opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en begrijpelijke prijzen en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet doen aan vastgoedbemiddeling en verkoop. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service