Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Ravels

Een voortreffelijke optie voorbeheer in de buurt van Ravels: Syndicus Service. Wij zijn het loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een onberispelijke, plichtsgetrouwe communicatie en nauwgezette opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en glasheldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Zo weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Wat maakt ons bijzonder

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service