Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Ravels

Syndicus Service is uw beste optie in de regio Ravels. Wij zijn uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een correcte, secure communicatie en grondige opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen. Zo weet u perfect waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze medewerkers efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in het team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij met passie aanwenden om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service