Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Brasschaat

Een uitmuntende keuze voorbeheer van gebouwen nabij Brasschaat: Syndicus Service. Wij zijn het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een nette, minutieuze communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en heldere prijzen en afspraken. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Wat maakt ons bijzonder

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een groot verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve service kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze medewerkers snel en efficiënt een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is vereist als er in een gebouw met verschillende wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. Eigenaars van een gebouw met verschillende wooncompartimenten zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service