Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Brasschaat

Syndicus Service is de keuze regio Brasschaat. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een precieze opvolging en een correcte, secure communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en duidelijke tarieven en afspraken. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met verkoop en vastgoedbemiddeling. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service