Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Brasschaat

De ideale keuze bij Brasschaat: Syndicus Service. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een keurige, stipte communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en heldere afspraken en tarieven. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer behoort tot onze expertises.

Hoe maken wij het onderscheid

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde programma’s maken onze experts met grote zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in het team kunnen wij prat gaan op een grondige notariële en juridische kennis die wij graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met meerdere kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service