Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Katelijne-Waver

Een uitstekende optie voorgebouwenbeheer in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver: Syndicus Service. Syndicus Service is uw loket voor beheer van uw gebouw en staat garant voor een grondige opvolging en een onberispelijke, zorgvuldige communicatie. Glasheldere tarieven en afspraken zijn erg belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe verschillen wij

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor syndici maken onze experts snel en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in ons team kan Syndicus Service bogen op een grondige notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. Eigenaars van een gebouw met verschillende wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service