Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Katelijne-Waver

Syndicus Service is uw beste optie voor beheer van gemeenschappelijke delen bij Sint-Katelijne-Waver. Syndicus Service is het loket voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een juiste, accurate communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en heldere afspraken en tarieven. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In tegenstelling tot andere syndici houden wij ons enkel bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

Voor gebouwen met verschillende kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. De syndicus is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, juridische, technische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service