Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Boom

Een uitmuntende optie voorgebouwenbeheer in de regio Boom: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat voor een nauwkeurige opvolging en een correcte, plichtsgetrouwe communicatie. Wij staan voor transparantie en duidelijke afspraken en tarieven. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer zijn onze expertises.

Hoe maken wij het verschil

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software maken onze medewerkers met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële stielkennis die wij graag gebruiken om uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

lijst van syndici
vastgoedbeheer omgeving Boom
Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met verschillende wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Eén van de hoofdtaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service