Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Boom

Een betrouwbare keuze voorbeheer regio Boom: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een juiste, secure communicatie en toegewijde opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere tarieven en afspraken. Op deze manier weet u exact waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer zijn onze expertises.

Hoe maken wij het verschil

In contrast met de meeste syndici houden wij ons slechts bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service