Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Vosselaar

Syndicus Service: De meest voor de hand liggende keuze voorbeheer bij Vosselaar. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een onberispelijke, zorgvuldige communicatie en precieze opvolging. Wij staan voor transparantie en duidelijke afspraken en tarieven. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe verschilt Syndicus Service

In contrast met de meeste syndici houden wij ons enkel bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij ons niet bezighouden met verkopen en verhuren. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service