Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Vosselaar

Een uitstekende keuze voorbeheer van appartementsgebouwen in de omgeving van Vosselaar: Syndicus Service. Syndicus Service is uw loket voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een correcte, minutieuze communicatie en toegewijde opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer behoort tot onze expertises.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en verkoop. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service