Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Linkeroever

Syndicus Service: De meest voor de hand liggende optie voorbeheer van appartementsgebouwen in de omgeving van Linkeroever. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een toegewijde opvolging en een nette, accurate communicatie. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak.

Hoe maken wij het verschil

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening kunnen bieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze medewerkers snel en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in de ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische kennis die wij graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service