Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Linkeroever

Syndicus Service is uw keuze in de regio Linkeroever. Wij zijn het loket voor beheer van uw gebouw en staat voor een correcte, accurate communicatie en toegewijde opvolging. Wij staan voor transparantie en glasheldere afspraken en prijzen. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons enkel bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Om die reden bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service