Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus ‘t Eilandje

Syndicus Service: Een goede keuze voorbeheer regio ‘t Eilandje. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een onberispelijke, plichtsgetrouwe communicatie en nauwgezette opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere afspraken en prijzen. Zo weet u exact waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

In contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet doen aan bemiddeling bij verkoop en verhuur. Daardoor kunt u rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service