Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus ’t Eilandje

Syndicus Service: De beste optie voorbeheer van appartementsgebouwen regio ’t Eilandje. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat garant voor een keurige, punctuele communicatie en precieze opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en heldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet doen aan bemiddeling bij verhuur en verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

 

Syndicus Service